Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Tretja obletnica Šole zdravja, skupine Mali Mengeš

Vsi člani Šole zdravja poskrbimo sami za svoje zdravje, ki pa je odvisno od količine energije, ki jo vanj vlagamo. Zato vsako jutro telovadimo na prostem ob strokovnem vodenju prostovoljcev, ker je gibanje in parvilno dihanje najboljša pot do zdravja.
V petek dne 10. 11. 2017 je skupina Mengeš Mali praznovala že 3. obletnico obstoja in število članov se veča, kar nas posebno razveseljuje. Pripomnila bi, da pogrešamo moške člane, saj to ni le telovadba za ženske. Ojunačite se in pridite z veseljem vas bomo sprejeli. in ne bo vam žal! V družbi je vedno vse lažje in boljše. 
Na obletnico smo povabili tudi skupino Oranžerija in skupino Loka, tako, da nas je bilo skupaj 55 članov. Res je bilo lepo, da se nam je pridružilo toliko članov, še posebej pa smo bili veseli, da se je našega srečanja udeležil naš župan gospod Franc Jerič, ter ugotovil in nas pohvalil, da z redno vadbovsak dan naredimo nekja dobrega zase in za naše zdravje. Skupaj smo izvedli vaje "1000 gibov" po metodi dr. Nikolaya Grishina , ki je ta projekt pripeljal v Slovenijo in danes nas telovadi že več kot 3000 oseb po vsej Sloveniji, prepoznate pa nas po oranžni barvi. 
Po končani telovadbi smo zapeli našo himno in prijetno poklepetali ob dobrotah naših članic.   

Želimo si, da bi bilo takih srečanj še večin v čimvečjem številu, zato vabimo vse (leta niso važna), ki si želijo ohraniti in obogatiti svoje zdravje, da se nam čimprej pridružijo. Jutranja telovadba ni samo telovadba, ampak tudi druženje in svet je mnogo lepši, če si ga znamo deliti in se ga veseliti vsak dan posebej. 

Besedilo: Majda Golob, vodja skupine Mali Mengeš
Foto: Stane Golob

Oglejte si tudi