Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
12°C
4°C
Oceni objavo

Zaključek teniškega sezone 2017 na igriščih TK Mengeš

Prvo oktobrsko soboto, 7. dne v tem mesecu, se nas je zbralo nepričakovano veliko število teniških igralcev, da uradno zaključimo igranje v letu 2017 na dobro urejenih in vzdrževanih igriščih ob Pšati. V še meglenem jutru nas je bilo toliko, da smo se razporedili v nestalne dvojice, zapolnili vseh pet igrišč, dve dvojici pa sta morali počakati na prvo končano igro.
Prišli so tudi poškodovani igralci, ki so s svojo prisotnostjo, družabnostjo in navijanjem počastili ta dan. Ko smo začeli igrati, je Sonce pregnalo meglo in nam pričaralo čudovito jesensko kuliso z bližnjimi drevesi, ki so jih krasili že odpadajoči listi pastelnih barv. Odigrali smo tri kola, najboljši dvojici pa sta se pomerili za zmago. Zmagovalna dvojica sta zasluženo postala zimzeleni Darko Zupančič – Župca in ne več tako rosno mladi Borut Pišek.

Že pred poldnevom so se začeli finalni dvoboji vseh lig, ki so se igrale od meseca ljubezni skozi vso teniško sezono. Ob igriščih so navijali gledalci za svoje finaliste, nagrajevali pa tudi lepe poteze nasprotnikov. Prisotna so bila presenečenja, saj so morali favoriti in tudi zaporedni zmagovalci lig tokrat priznati boljšo igro in premoč nasprotnikom.

Po podelitvi pokalov za dosežena prva, druga in tretja mesta, se je ob zatonu sončnih žarkov zaključila še ena teniška sezona TK Mengeš.

Besedilo in foto: Bregov Šimen

Zmagovalci lig:

1.      Ženske posamezno: Vanja Jovičevič

2.      Moški posamezno:

       1. liga: Nejc Skok

       2. liga: Gašper Grošelj

       3. liga:Aleš Volgemut

3.      Mešane dvojice: Olga Avsenik in Andrej Peterlin - Petko

4.      Moške dvojice: Domen Dolinar in Igor Tomazin - Ičo

 

Oglejte si tudi