Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

Deli
Kultura
Avtor: Irena Kulturno Društvo Simon Jenko Temnica,

Matjaž Javšnik v monokomediji Striptiz razgalja ne le sebe, ampak kar celotno Slovenijo

Organizator: Društvo Simno Jenko Temnica
Vstopnina: 12€

V soboto, 3. marca ob 19h bo Matjaž Javšnik, stand-up komik ter tudi reden gost TV-ekranov (npr. Smiljan iz Ene žlahtne štor'je() v dvorani Šole v Temnici uprizoril monokomedijo Striptiz
V njej nadaljuje svoj projekt razgaljanja človeških slabosti ter družbene kritike.  Na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas - pravzaprav kar celotno Slovenijo.
V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, s tegobami družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe - politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem, temveč kar v svetovnem merilu.

Da to drži, se lahko prepričate sami - pridite, da ne boste ' favš' tistim, ki se bodo med prvimi nasmejali do solz.

MINISTRSTVO ZA ZDRAVJE IN HIGIENO TELESA TER DUHA PRIPOROČA OGLED PREDSTAVE ZA KREPITEV TREBUŠNIH MIŠIC, RAZGIBANJE LEVE IN DESNE HEMISFERE IN PREPREČEVANJE ZAVISTI. OGLED PREDSTAVE JE DRUŽBENA ODGOVORNOST!
Še nekaj mnenj gledalcev s prejšnjih predstav:

  • Predstava je bila prava večerna poživitev, duhovita, domiselna, ...ko sem pogledala na uro, nisem mogla verjeti, da je je že konec.
  • Predstava je bila enkratna, pozabiš na vsakodnevne probleme vsaj za uro in pol ter se nasmejiš iz srca.
  • Pozdravljeni, Žlahten humor v komediji Striptiz Matjaža Javšnika je popestril moj večer in  predstava je izpolnila moja pričakovanja. Smeha je bilo v izobilju, podan pa je bil na kulturen način, brez kletvic in ostalega spolzkega besedičenja, ki je v rabi pri slovenskih stendup komikih.
  • Res sem si z veseljem ogledala predstavo Matjaža Javšnika in ni mi bilo žal.
  • Predstava je bila odlična, življenska in hvala bogu smo se smejali ves čas. Prav je, da se delajo take predstave, da človeka razvedrijo, ker imamo v naši vsakdanjosti polno slabih dni.
  • Monokomedija STRIPTIZ Matjaža Javšnika je odlična predstava, ki nas je nasmejala do solz. Gledal sem večino odmevnih monokomedij v Sloveniji in lahko povem, da me je Javšnik najbolj prepričal. Predstavo sem predlagal veliko prijateljem, ki si jo bodo ogledali, ko bo slednja na rednem sporedu.
  • Kupil sem 8 kart in lahko tudi v imenu prijateljev rečem - z eno besedo: ODLIČNO!!!
  • Odlično! Igralec se zlije z občinstvom, le od kod mu tudi moč oz. vzdržljivost za več kot uro in pol aktivnega nastopanja, brez spodrsljaja. Predstva je aktualna, postavljena v današnji čas, s kopico humorja in gledalci z zadovoljstvom in sproščenostjo zapuščemo dvorano.
  • Čista petica! Bravo g. Matjaž, še kaj ustvarite!
Vstopnice za predstavo so v predprodaji po 12 €, na dan prireditve pa po 15 € , kupite pa jih lahko v Temnici pri Sonji (Temnica 41, Temnica) vsak dan med 18h in 19h ter v Kostanjevici na Krasu v frizerskem salonu Damjana v času delovnih ur lokala. Dodatne informacije pri Sonji na mobi 041 920 697.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!