Logo MojaObčina.si

Miren-Kostanjevica

Turizem
Občina Miren-Kostanjevica
Avtor: Nevenka Vuk,

''Povsod je lepo, doma je najlepše'' Turneja tematsko vodenih turističnih ogledov

Organizator: Občina Miren-Kostanjevica
Zaradi lažje organizacije so prijave zaželene: nevenka.vuk@miren-kostanjevica.si .

V dneh, ko se prebuja narava in nas zjutraj že budi ptičje žvrgolenje, je čas, da se iz zimskega zapečkanja prebudimo tudi mi. Da bi bil pozdrav pomladi kar se da zanimivo doživetje, smo v Občini Miren-Kostanjevica za vas pripravili brezplačno vodene oglede naših glavnih znamenitosti in edinstvenih doživetij.

 

22. aprila 2017 v Mirnu (Mirenski grad, Čevljarski muzej, Muzej Spomni se name)

14. maja 2017 na Cerju (Pomnik braniteljem slovenske zemlje, Jama Pečinka)

 

Dobimo se v Mirnu - v soboto, 22.3.2017 ob 15. Uri ob nogometnem igrišču ND ADRIA

Po zelo uspešnem in dobro obiskanem prvem ogledu na Krasu, najavljamo drugega, ki se bo odvijal  v soboto, 22.4.2017 z zborom ob 15. uri v Mirnu pri nogometnem igrišču ND ADRIA.

Ogledi se bodo odvijali na posameznih lokacijah: Mirenski grad, Čevljarski muzej in Muzej Spomni se name po sledečem urniku: 15.30, 16.00, 16.30, 17.00, 17.30 in zadnji ogled ob 18.00 uri. Obiskovalci se bodo lahko podali skozi Miren peš ob spremstvu izkušenega turističnega vodiča do posamezne lokacije, lahko pa bodo izkoristili kočijo, ki jih bo prav tako pripeljala na želeno mesto ali pa se peljali organizirano v kombiju na Mirenski grad. 


Po zaključku se bo dogajanje nadaljevalo ob nogometnem igrišču, kjer nam bodo ponudniki pričarali edinstveno pokušino domačih dobrot, ki  vedno znova navdušijo obiskovalce. Organizirano bo tudi tekmovanje v pripravi najboljšega golaža.


Organizatorji - člani lokalnih društev (TD Miren, Čevljarski muzej, Društvo prostovoljcev VZD) - nam ta dan obljubljajo še mnogo novih doživetij in presenečenj.

BODITE Z NAMI!

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!