Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
9°C
JUTRI
22°C
8°C
Oceni objavo

BRON NA SVETOVNEM PRVENSTVU

V Budimpešti se je v začetku novembra 2017 odvijalo svetovno prvenstvo v kickboxingu. V poltežki kategoriji do 84 kg se je boril tudi naš rojak, Stefan Stanić. Boril se je trdno in srčno ter dosegel odlično tretje mesto.

Vsak dan smo ga videvali tovoriti veliko torbo s športno opremo in odhajati na treninge, večkrat tudi dvakrat dnevno. Ves njegov trud in pot v telovadnicah, tako na treningih kot na borbah, je poplačan z izvrstnimi uspehi. To je njegova že druga bronasta medalja na svetovnem prvenstvu. Najbolj žlahtna, zlata, pa se sveti tista z evropskega prvenstva 2016.

 Na Stefana smo zelo ponosni, ga podpiramo in občudujemo. Mogoče se zaradi njega sosedje v bloku lahko počutimo bolj varni? V nedeljo, 12. 11. 2017 dopoldan smo mu pred njegovim domom pripravili manjši sprejem. Ob prijetnem druženju in klepetu smo nekateri celo pozabili na kosilo.

Stefanu želimo še mnogo športnih uspehov, zmaganih borb, predvsem pa športno kariero brez poškodb. Korajžno naprej, novim zmagam naproti, njegov bron se za nas sveti kot zlato!

Oglejte si tudi