Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Prvi oktober - Mednarodni dan starejših smo praznovali tudi v DU Miren

Letošnje praznovanje "Dneva starejših" smo DU Miren pripravili v športnem parku Grive v Mirnu, petega oktobra. Med druženjem smo izvedli tudi športne igre in letos prvič tudi igro z balinčki,  ločeno za moške in ženske ekipe ter najboljše v posameznih panogah tudi nagradili. 
Več kot petdeset udeležencev je na začetku pozdravil predsednik društva upokojencev Miren, g. Stanić, s kratkim nagovorom o pomenu "Dneva starejših", kakor tudi o pomenu takih druženj za ustvarjanje tovarištva in prijateljstva med ljudmi. Za njim pa še  predsednik KS Miren, g. Mozetič, ki nas je tudi obdaril s torto. Praznovanja pa se je udeležil tudi predsednik DU Bilje g. Dominko.
K prijetnemu vzdušju in dobri volji so prispevali vsi udeleženci po svojih najboljših močeh. K dobri volji je prispevala seveda dobra hrana, ki jo je s svojimi pomočnicami in pomočniki pripravljal ves večer tudi mojster žara,  vsi udeleženci pa so sodelovali po svojih najboljših močeh v plesu in karaokah, saj smo prvič uporabili nov prenosni karaoke sistem.

Organizacijski odbor DU Miren pa je že na praznovanju sprožil priprave na nove vesele dogodke (letošnje  "martinovanje" v novembru, in drugo), za kar smo jim vsi hvaležni.

Oglejte si tudi