Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
1°C
JUTRI
17°C
5°C
Oceni objavo

Praznični december v DU Miren

V zadnji mesec leta 2017 smo v DU Miren vstopili kar delavno. Poleg vsakomesečnih dejavnosti ( obiski rojstnodnevnih jubilantov), smo začeli s pripravami na novoletno obdarovanje naših članov in z obiski na domu ter nenazadnje s pripravami na novoletno srečanje naših članov.
V decembru smo zaključili z dvema tečajema, in sicer s tečajem standardnih plesov, ki ga je društvo organiziralo s pomočjo občinske uprave v Mirnu in s tečajem angleščine v organizaciji LUNG Nova Gorica.
Konec decembra smo skupaj z Društvom žena obiskali in obdarili Hišo dobre volje v Mirnu. K veselemu vzdušju je pripomogel pevski zbor Društva žena, saj so zapele nekaj lepih slovenskih pesmi. Pritegnile so jim tudi varovanke Hiše dobre volje, Tina in njeni kolegici pa so poskrbele za pogostitev. Predstavniki našega društva so obiskali tudi sestre usmiljenke na Mirenskem Gradu.
Največji dogodek pa je bilo decembrsko srečanje članov društva z večerjo in plesom 19. decembra v Gostišču Kogoj v Biljah. Pozdravit nas je prišel tudi predsednik PZDU Severne Primorske g. Zlatko Martin Marušič. Uvodni govor je imel predsednik društva, kratek oris pomembnejših dogodkov društva v letu 2017 pa je predstavil blagajnik društva. Poseben aplavz so prejele članice Društva žena in Gordana Vičič, ki so letošnje občinske nagrajenke. Za razvedrilo je poskrbela tombola, ki je bila letos še posebej bogata, saj so dobitke zanjo prispevali naši sponzorji in sicer Frizerski salon "Moj" Miren, Kozmetični salon "Eterna" Miren, Ribarnica "Nives" Miren, B.S. "Petrol" Miren, Cvetličarna "Eden" Miren ter Okrepčevalnica "Adria" Miren. Vsem sponzorjem se za nagrade iskreno zahvaljujemo.

Posebej zabavno je bilo tekmovanje plesnih parov s pomarančami.Vsi tekmovalni pari so dobili tudi nagrade. S svojim kavbojskim plesom so se izkazali člani plesnega tečaja in s svojim nastopom poželi močen aplavz.  Druženje s plesom se je nadaljevalo do poznih nočnih ur in je po mnenju udeležencev popolnoma uspelo.
Na koncu bi vsem članom društva, njihovim svojcem  in poslovnim partnerjem voščil mirno, zdravo, uspešno in srečno novo leto 2018 ter obilo podobnih dogodkov v prihajajočem letu.





Oglejte si tudi