Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

ZBOR ČLANOV PD MISLINJA (10.03.2018)

V soboto, 10.03.2018, ob 18. uri smo izvedli občni zbor planincev PD Mislinja. Po otvoritvi in pozdravu članov in povabljenih gostov so nas v kratkem kulturnem programu ogreli pevci okteta Dolič. Zapeli so nam himno PZS, Oj Triglav, moj dom, šaljivo narodno Urška in  domoljubno Le eno le bom ljubil.

Po kulturnem programu  je sledil uradni del z izvolitvijo organov. Poročila o opravljenem delu so podali predsednik društva, vodje vodniške sekcije, markacistov in poverjeniške sekcije, blagajnik in predsednik nadzornega odbora.

Verifikacijskakomisija je ugotovila, da je zbor sklepčen, saj je bilo po preteku 15 minut od začetka prisotnih več kot 10 % članov PD Mislinja. Po krajši razpravi smo potrdili poročila. Zatem so dobili besedo vabljeni gostje, ki so izrekli pohvale društvu za aktivno delo in medsebojno sodelovanje ter izrazili željo po ohranitvi dobrih odnosov.

V nadaljevanju je predsednik društva podal program dela za leto 2018, blagajnik pa okvirni finančni plan. Po razpravi sta bila oba dokumenta soglasno potrjena.

Na zboru smo podelili našim planincem za dolgoletno aktivno delo v društvu bronasta, srebrna in zlata priznanja PZS. Zatem je zbor predlagal in potrdil, da se Mirku Tovšaku podeli naziv častnega predsednika društva za njegovo dolgoletno aktivno delo tako v društvu kot tudi MDO PD Koroške in organih PZS.

Zbor smo zaključili s toplim obrokom, ki ga je popestril “one man band” s pestrim glasbenim repertoarjem, zato se je kar nekaj članov tudi zavrtelo.

Predsednik

Ivan Arko

Oglejte si tudi