Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C

Maraton Savinja 2018

##VIEWS##

V nedeljo, 17. junija 2018, se bodo v Mozirju ponovno zbrali rekreativni tekači. Lani je startno-ciljno črto prečkalo skoraj 300 rekreativnih tekačev in tekačic. Glede na zelo lepe odzive malih in velikih udeležencev, letos pričakujemo še nekoliko večjo udeležbo.

Na voljo so 3 različne razdalje:

  • polmaratonska razdalja – 21 kilometrov, tekači in tekačice bodo morali preteči dva kroga,
  • polovička polovičke – 10,5 kilometra, kjer bo potrebno preteči en krog in
  • 6 kilometrski tek. Gre za manjši krog po poteh od Mozirja do Nazarij in nazaj v Mozirje.

Kdor se na mozirski Maraton Savinja prijavi prej, plača manj

Tisti, ki se boste štartnino poravnali do vključno 30. aprila, boste za organizacijo dogodka prispevali 15 €, za vse, ki se boste prijavili na dan dogodka, bo ta znesek 30 €. Spletne prijave na Maraton Savinja so že odprte. Zaprli jih bomo 13. junija. Seveda se bo možno prijaviti tudi 2 uri pred začetkom teka.

Možne so tudi skupinske prijave. Skupina mora šteti vsaj 8 prijavljenih, ki v prijavnici navedejo enako ime kluba oz. skupine.

Naj vas glede prijav opozorimo še, da se za datum prijave šteje datum, ko ste plačali štartnino.

Maraton Savinja teki se začnejo ob 10h

Štart bo ob 10:00, uro pred tem (ob 9:00) pa bomo na 500-metrskem krogu na otroškem Bimbo teku spodbujali naše in vaše tekače in tekačice, mlajše od 10 let. Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da tudi njih prijavite preko spletne prijavnice za otroški Bimbo tek.

Vse dodatne podrobnosti v zvezi s tekom in samo traso izveste v razpisu za Maraton Savinja 2018.

Bodite na tekočem

Če želite biti o Maratonu Savinja obveščeni pravočasno, se naročite na naše e-novice. Predvidoma 1-krat mesečno vas bomo seznanjali z novicami, povezanimi z našo tekaško prireditvijo. Všečkajte Facebook stran Maraton Savinja in nas spremljajte tudi tam.

#MaratonSavinja2018

Oglejte si tudi