Logo MojaObčina.si

Mozirje

Kultura
OSREDNJA KNJIŽNICA MOZIRJE
Avtor: Roman Mežnar,

Predstavitev knjige Starodavna umetnost zdravljenja

Organizator: OSREDNJA KNJIŽNICA MOZIRJE
Vljudno vas vabimo na predstavitev knjige

Starodavna umetnost zdravljenja - tradicionalna evropska medicina

avtorjev Veronike in mag. Uroša Plantana,

v petek, 17. marca 2017, ob 18. uri v Galeriji Mozirje.

V svoji najnovejši knjigi avtorja predstavljata model tradicionalne medicine, ki pove, zakaj zbolimo in kako ozdravimo. V njej so predstavljeni vzroki bolezni, kar nam daje izjemno moč, da življenje vzamemo v svoje roke in udejanjimo spremembo v pravo smer.

Knjiga je rezultat dela, raziskovanja, opazovanja in zdravljenja ljudi, še posebej na njuni kliniki, ki sta jo Veronika in Uroš Plantan ustanovila v Egiptu. Gre za uporaben priročnik, ob katerem pa avtorja poudarjata, da samo branje ne bo privedlo do bistvene razlike stanja, nujna so dejanja, le-ta nas popeljejo v pravo smer življenja.

Veronika in Uroš Plantan sta raziskovalca, poznavalca in izvajalca tradicionalne evropske medicine. Potujeta po svetu in primerjata evropsko izročilo zdravljenja z drugimi tradicijami, ter odkrivata, kako učinkovito pozdraviti tudi najhujša bolezenska stanja. Svoje zadnje raziskovanje sta izvajala v Egiptu, kjer sta v majhnem kraju blizu Asuana ustanovila kliniko za lokalno prebivalstvo. Po vrnitvi v Slovenijo sta se odločila, da svoje znanje pred novim potovanjem predata vsem, ki to želijo.

Oglejte si tudi