Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Donirajte v dober namen

Smo Invalidsko društvo ILCO Maribor, ki združuje invalidne osebe  s trajno Colo, Ileo in Uro stomo, kar je posledica kolorektalnega karcinoma, cronove bolezni, ulceroznega colitisa ter ostalih poškodb.

Vse invalidne osebe imamo priznano minimalno 80 % telesno okvaro. V društvu izvajamo preko celega leta posebne socialne programe na lokalni ravni. Poseben poudarek ima program »Aktivno življenje invalidov«. V društvu se trudimo, da se invalidne osebe po opravljenem kirurškem posegu čim hitreje vrnejo v normalno aktivno življenje, ter so ponovno del civilne družbe.

Da lahko vse zastavljene cilje izpeljemo, so nam potrebna določena finančna sredstva. Posebne socialne programe na lokalni ravni delno sofinancira FIHO, Mestna občina Maribor, dobavitelji tehničnih pripomočkov za nego stome ter donatorji in sponzorji. Velik del sredstev prispevajo uporabniki posebnih socialnih programov.

Vljudno vas naprošamo za pomoč za kakršenkoli finančni ali materialni prispevek.

Kakršnegakoli odziva bomo zelo veseli, ne glede na vašo odločitev, še bolj pa bomo veseli vaše morebitne pomoči. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš odgovor, predvsem pa za vaš trud in čas.

Vljudno Vas vabimo na srečanje na sedežu našega društva na Trubarjevi 15 v Mariboru, prosim pišite ali pokličite na roman.kaucic@zalozbaroman.si, 031 364 384. Srečanje z Vami bo nam veliko pomenilo.

Vsi, ki ste fizična oseba ali javni sektor, nam lahko po lastnih zmožnostih donirate individualno, prav tako pa nam lahko namenite 0,5 % dohodnine. Hvaležni vam bomo.

Če ste to že storili, iskrena hvala.

S spoštovanjem, Kaučič Roman, pooblaščenec društva ILCO MARIBOR 

Oglejte si tudi