Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

Kreativni turizem – od ogledov do pristne izkušnje

Čebelarska zveza Slovenije organizira delavnico za ponudnike čebelarskega turizma z naslovom »Kreativni turizem – od ogledov do pristne izkušnje«.  Delavnica, bo v soboto, 3. februarja 2018, v Čebelarskem centru Slovenije na Brdu pri Lukovici.
Vsebina je zelo zanimiva in poučna tudi za turizem nasploh; udeleženci bodo spoznali kaj sploh je kreativni turizem, zakaj je kreativni turizem prednost za majhne turistične destinacije, obravnavali bodo 6 tipov sodobnih turistov in se učili, kako prilagoditi ponudbo zanje, se poučili o marketingu in trženju čebelarske ponudbe ter spoznali praktične primere dobre prakse iz tujine.

Delavnica je namenjena predvsem čebelarjem in apiterapevtom, ki bi radi svoje panje odprli turistom in svojo ponudbo prilagodili sodobnim turistom, tistim, ki bi radi ustvarili in ponudili nove produkte, tistim, ki želijo ustvariti delavnice ter na ta način zadržati gosta dlje in tistim, ki želijo povečati prodajo in izboljšati ponudbo.
Delavnico bo izvajala Maja Čampelj, ki se s turizmom ukvarja na različne načine že več kot 10 let. Diplomirana komunikologinja in podiplomska študentka trajnostnega turizma v Veliki Britaniji je svoje izkušnje in znanja pridobivala tako doma kot tudi v tujini.

Podrobnosti si preberite v priloženem dokumentu
ali na povezavi http://www.czs.si/objave_podrobno_czs/8876

Oglejte si tudi