Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
14°C
0°C
Oceni objavo

V soboto že 9. pohod po Stari tovorni poti

Po besedah vremenoslovcev se nam obeta lep in sončen konec tedna, zato sva se odločila, da v soboto, 21. aprila 2018 organizirava spomladanski, že 9.  tradicionalni pohod po Stari tovorni poti. Zbirno mesto bo med 7.00 in 7.30 v Okrepčevalnici Rožmarin na Možjanci, kjer bomo za dobrodošlico poskrbeli s toplim čajem in sendvičem. Na pohod se bomo podali ob  8.00 uri. Pot nas bo vodila preko Davovca in Kope, od koder se bomo spustili v dolino Kokre. Pri Arnežu se bomo vkrcali na avtobus, se odpeljali do Tupalič ter se po gozdni peš odpravili na končni cilj pohoda, na Možjanco. Po kar nekaj prehojenih kilometrih in seveda izgubljenih kalorijah bosta topel obrok in sladica zagotovo prijala.

Cena pohoda je 10 €, vključuje pa dobrodošlico, organizacijo, čaj in sendvič, vodenje, avtobusni prevoz in okrepčilo po zaključku pohoda.

Zaradi lažje organizacije so obvezne prijave, letak s kontakti je v priponki.

Vljudno vabljeni in se vidimo v soboto! S seboj pa prinesite dobro voljo in naj obveljata pregovora »Zdrav duh v zdravem telesu« in »Z dobro voljo in optimizmom se doseže marsikateri cilj v našem življenju.« 

Tatjana in Franci Štirn


Oglejte si tudi