Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
11°C
JUTRI
15°C
2°C
Oceni objavo

Gledališka predstava- Ženitni oglas

V torek 14. novembra 2017, je Zavod za turizem in šport Radenci skupaj s Kulturnim društvom MIM priredil gledališko komedijo z naslovom Ženitni oglas.  Za Kulturno društvo MIM je bila to prva predstava v Prlekiji, do zdaj sta imela predstave samo na levem bregu reke Mure.

MACHO IN MEJKE  sta se na odrske deske vrnila  s samostojno predstavo, ki pa vseeno ni tako samostojna. V veliko zadovoljstvo njima je, da ju je k sodelovanju povabila diplomirana igralka in tekstopiska Dunja Zupanec.  Dunja že vrsto let  deluje v SNG Drama Ljubljana, SNG Drama Maribor, Mestno gledališče Koper ter Ptuj, Lutkovno gledališče Maribor, Talija v Celju, Off produkcije z Živadinovom, JSKD..., sinhronizira risane junake na RTV Slovenija in POP TV in še bi lahko naštevali. Sedaj pa tudi s Kulturnim društvom MIM, kjer se njima je na odru pridružila še dolgoletna prijateljica, igralka in režiserka Danica Kardoš.

Predstava Ženitni oglas, je duhovita črna komedija, ki se začne z romantičnim zmenkom v dvoje, nato prerase v "trojček", ki ga prekine nenaklepni umor, za katerega se izkaže, da morda le ni bil to, kar se zdi. In tako se je naš kaotični večer, poln preobratov in situacijske komike šele začel. Kako se pa konča in kdo bo koga ter kdo bo s kom? To je bila nit celotne komedije, ki nas ni pustila ravnodušnih, pa tudi brezdušnih ne.

Komedija, je privabila veliko občinstva iz Radencev ter bližnje okolice.

Režija in besedilo: Dunja Zupanec
Glasba: Nejc Kovač
Scenografija: Tara Šenveter
Kostumografija: Edita Lindner
Luč: Andrej Horvat
Igrajo:
Matilda: Danica Kardoš
Milan: Boštjan Sinic
Gregor: Matej Mertuk

Oglejte si tudi