Logo MojaObčina.si

Radovljica

Kultura
Avtor: Muzeji Radovljiške Občine,

Dnevi evropske kulturne dediščine 2017

Organizator: Muzeji radovljiške občine

Vabimo vas na prireditev ob Dnevih evropske kulturne dediščine, ki bo potekala 29. septembra 2017. Letošnja tema je Voda – od mita do arhitekture. 

V Radovljici bomo tako na različne načine spoznavali vodo, njen pomen in naš odnos do nje. Muzeji radovljiške občine skupaj s sodelujočimi institucijami pripravljamo celodnevno živahno dogajanje na Linhartovem trgu. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v različnih poskusih, poslušali pravljice, gradili mostove, spuščali mlinčke, fotografirali, si ogledali likovno razstavo, oblikovali posodice … Dolgčas vsekakor ne bo!

Dogajanje smo zaradi večje dostopnosti razdelili v popoldanski in dopoldanski del. Program na Linhartovem trgu je v prvi vrsti namenjen otrokom, verjamemo pa, da bodo tudi odrasli uživali v raznolikih in poučnih aktivnostih. Poleg tega za odrasle pripravljamo tudi predavanje na temo vode. V primeru dežja bo prireditev potekala v prostorih radovljiške graščine.

Več informacij o dogajanju in opis posamičnih aktivnosti bo objavljen na spletni strani in na FB Muzeji radovljiške občine.

Vabljeni!

Oglejte si tudi