Logo MojaObčina.si

Radovljica

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Mateja Rozman Amon,

Metode dela z mladimi v akciji

Organizator: Ljudska univerza Radovljica
Če delate z mladimi in ste za akcijo, vas vabimo, da se spoznate z novimi metodami, ki smo se jih naučili v okviru Erasmus+ VIAME (Value in action method exchange) na Poljskem, Madžarskem, Portugalskem in v Sloveniji.

Več o vsebini in prijava: http://www.lu-r.si/mladi-v-akciji/

Namen projekta je naučiti se novih metod dela z mladimi in jih prenesti v lokalno okolje na način, da jih lahko tudi drugi mladinski delavci in strokovnjaki uporabijo v praksi. Vsebine so se preko vseh dejavnosti tesno povezovale z vrednotami, ki so notranje vodilo za vse kar v življenju počnemo.

Projekt poteka v okviru akcije KA2 strateška partnerstva; Sodelovanje za inovacije in izmenjavo dobrih praks. Projekti KA2 omogočajo projektno sodelovanje z namenom dviga ravni kakovosti poučevanja, usposabljanja, učenja in mladinskega dela, modernizacije institucij in inovacije družbe.

Nosilka projekta Values in action: Method exchange je organizacija Fundacija Atalaya iz Poljske. Ostale partnerske organizacije so: Civil Centrum Kozhasznu Alapitvany iz Madžarske,  University of Porto iz Potugalske in Ljudska univerza Radovljica

Oglejte si tudi