Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
10°C
JUTRI
14°C
-2°C
Oceni objavo

Brezplačni nasveti za občane v energetsko svetovalni pisarni

Vsako sredo od 15. ure dalje je v energetsko svetovalni pisarni Radovljica v občinski stavbi na Gorenjski cesti 25 brezplačno na razpolago energetski svetovalec, ki zainteresiranim občanom svetuje v zvezi z vprašanji s področja učinkovite rabe energije v stavbi in gospodinjstvu, varstva okolja in izrabe obnovljivih virov energije ter o spodbudah Eko sklada za ustrezne ukrepe. 
Od oktobra 2017 dalje nasvete izmenoma vsako delovno sredo nudita poobčaščena svetovalca g. Jožef Pogačnik in g. Andrej Svetina. Svetovalca delujeta v okviru energetsko svetovalne mreže ENSVET, ki jo podpira Eko sklad, slovenski okoljski javni sklad.
Svetovanje se praviloma izvaja v polurnih terminih, katere občani rezervirajo pri Magdi Jerala na telefonski številki (04) 537 23 39, ali po e-pošti na: magda.jerala@radovljica.si
Na ta način se izognemo nepotrebnemu čakanju občanov na razgovor ali svetovalca na obisk občanov. Prosimo, da se zainteresirani občani najavite na razgovor. Vljudno vabljeni za najavo in obisk!
Po ustnem svetovanju na razgovoru svetovalec pripravi in posreduje občanu še pisni nasvet.

Oglejte si tudi