Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Drsališče odpira vrata 1. decembra

Ta petek, 1. decembra, ob 15. uri se začenja letošnja sezona pokritega drsališča v Športnem parku Radovljica.

 

Urniki in ceniki tudi v sezoni 2017/2018 ostajajo nespremenjeni. Za rekreativno drsanje je drsališče obiskovalcem na voljo med tednom med 15. in 18. uro, med prazniki, počitnicami in vikendi pa med 10. in 18. uro. Drsanje je za otroke do 18. leta brezplačno, za odrasle pa cena vstopnice znaša 2 evra. V kleti poslovnega objekta ob drsališču so ogrevane garderobe in sanitarije, poskrbljeno pa je tudi za osnovno ponudbo napitkov in prigrizkov.

 

Urnik in cenik ter pravila uporabe drsališča so v prilogah.

Praznična osvetlitev in prireditve

 

V soboto, 2. decembra, ob 16.30 bomo na Linhartovem trgu prižgali praznične luči. Zavod Turizem in kultura Radovljica pripravlja bogat program. Od 10. ure bo praznični sejem z izdelki domače obrti, od 16. do 17. ure bo za glasbo skrbel DJ Darmar  s plesnimi nastopi BPS Radovljica, ob 17. uri bo z ulično predstavo nastopila Čupakabra, hkrati se bo začel zaključni dogodek Okusov Radol'ce 2017 z ulično ponudbo hrane, ki bo odprt do 20. ure. Med 18. in 20. uro pa koncert skupine Kontrabant.

 

Avtorji praznične okrasitve Radovljice so dr. Sabina Šegulaz ekipo floweracademy.si, Natalija Černe in TIC Radovljica, dijaki Srednje gostinske in turistične šole Radovljica, Hortikulturno društvo Lesce, Vrtnarija Antolin in cvetličarji iz občine Radovljica.

 

Program vseh prireditev December v Radol'c 2017 bo objavljen na www.radolca.si, prireditve pa so že predstavljene tudi na tej povezavi.

Oglejte si tudi