Logo MojaObčina.si

Ravne na Koroškem

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Branka Kraup,

Tapkanje z Gamma tehniko

Organizator: Društvo za prebujanje Duše in Telesa
Prepričanja določajo, kdo smo in kaj prejemamo od življenja. Življenje, ki ga zdaj živimo, in kar smo dosegli do sedaj, sta direktna posledica naših najglobljih prepričanj. Presenetljivo pogosto ne vemo, v kaj zares verjamemo, ker so mnogi naši miselni vzorci in programi prepričanj skriti v naših podzavestnih umih. Do sedaj je bilo do njih težko priti, kaj šele jih spreminjati."
Razlog za težko spreminjanje samega sebe je, da celo do 95 odstotkov človekovih miselnih in čustvenih procesov nadzoruje podzavest, ravno ta pa je tista, ki jo moramo najprej spremeniti, če želimo doseči trajne in učinkovite spremembe v svojem življenju.
Večkrat smo zmedeni in imamo občutek, da v ta svet ne pripadamo. To nam večinoma dajejo občutek naši stari vzorci in prepričanja, ki smo jih podedovali, niso pa prava za nas. In to sedaj znamo spremenit in omilit.
S tapkanjem zmešamo možgane in sprostimo naše notranje organe, dvignemo nivo razpoloženja, po tapkanju pa sledi Gamma stanje - ki nam pomaga da v možgane damo novo informacijo, prepričanje, ki je pravo za nas.
Vabljeni na predstavitev v medgeneracijski center na Ravnah.
Drustvo za Prebujenje Duše in Telesa

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!