Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
11°C
-1°C
Oceni objavo

Župan obiskal domova starejših občanov

V sredo, 10. januarja 2018 je župan skupaj s predsednikom Društva upokojencev Ravne na Koroškem, Jožetom Prednikom ob novem letu obiskal občane Občine Ravne na Koroškem v Domu starejših na Prevaljah in v Koroškem domu starostnikov Črneče.

 

Župan in predsednik Društva upokojencev sta starostnike seznanila z aktualnim dogajanjem v občini in jim zaželela zdravja, sreče in dobrega počutja v domu. Skupaj z dobrimi željami sta jim podelila tudi skromna darila.

 

Starejše občanke in občani pa so poleg županovega obiska zelo veseli tudi glasila Ravenski razgledi, ki jim ga vsako leto dodajo med darilo, saj lahko tako preberejo novice in izvejo še več aktualnih stvari o svojem kraju.

 

Občina je starejšim občanom podarila potico, ki so jo pekle prostovoljke Koroškega medgeneracijskega centra v domu starostnikom Slovenj Gradec in koroški med Čebelarskega društva Ravne.

 

Za popestritev novoletnega obiska je poskrbel Franc Šmid z harmoniko, ki nosi grb Občine Ravne na Koroškem. Starostnikom je zaigral nekaj domačih pesmi. 

Oglejte si tudi