Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
0°C
JUTRI
13°C
1°C
Oceni objavo

Silvestrovanje na prostem z ognjemetom

Čarobni mesec december se tudi na Ravnah konča z najdaljšo nočjo v letu, ki je hkrati tudi zaključek prazničnega meseca in prireditev, ki potekajo na Ravnah na Koroškem v organizaciji Zavoda za kulturo, šport, turizem in mladinsko dejavnost ter ostalih društev in posameznikov.

 

Božični in novoletni koncerti, sejem ter številne druge prireditve tako na Partizanski ulici, kot tudi po okolici mesta, v galeriji, knjižnici,.. so potekali v praznično obarvanih, skoraj vilinskih ulicah, Prav tako je bilo v mestu na najdaljšo noč v letu, ki jo je pospremilo silvestrovanje na prostem, ki se je odvijalo na mestnem platoju s glasbenim programom.

 

V  najdaljšo noč v letu nas je s svojo glasbo popeljala in poskrbela za dobro razpoloženje in zabavo na prostem glasbena skupina Kerlci.


Ob polnoči je številnim občankam ter občanom in drugim udeležencem silvestrovanja čestital in nazdravil novemu letu župan Občine Ravne na Koroškem dr. Tomaž Rožen, ki je zbranim zaželel veliko lepega, uspešnega in srečnega v letu 2018.

 

Silvestrovanje pa je tudi letos ob polnoči popestril s svojimi bleščeče prelivajočimi barvami bogat, tradicionalni ognjemet.

 

Oglejte si tudi