Logo MojaObčina.si

Šempeter-Vrtojba

Tečaji in delavnice
Avtor: Ooz Nova Gorica,

Ključno o prodaji in prodajnem procesu

Ključno o prodaji in prodajnem procesu
Predavanje z naslovom »Ključno o prodaji in prodajnem procesu«, je povzetek ključnih znanj s področja trženja in prodaje, ki so nepogrešljiva za vse tiste, ki se neposredno ali posredno srečujejo s kupci in prodajo. Strateška trženjska znanja vodstvu služijo kot osnova za postavitev učinkovite strategije trženja, da bomo z našo ponudbo dosegali pričakovanja kupcev ne le danes, temveč tudi v prihodnosti. Samo z razumevanjem trendov in sprememb v nakupnem odločanju in s prilagoditvijo našega prodajnega protokola bomo na trgu ustvarili zadovoljstvo naših kupcev, od katerih je naše podjetje življenjsko odvisno. 
Obvladovanje prodajnih postopkov, veščin in tehnik pa je nujno za vse prodajnike in komercialiste, od katerih je odvisen naš uspeh prodaje. Ali znajo naši prodajniki ustvariti odnos s kupcem in vzbuditi zaupanje, na katerem temelji prodaja? Ali znajo učinkovito predstaviti sebe, naše podjetje in naše rešitve? Koliko se v resnici posvetijo razumevanju kupčevih težav ali znajo postavljati prava vprašanja? Kako učinkovito obravnavajo ugovore in koliko poslov dejansko zaključijo? Koliko kupcev izgubimo zaradi neznanja in nepravega odnosa naših prodjnikov? Opremimo naše prodajne ekipe z zavedanjem in znanjem, da bomo ustvarili zveste kupce in ponovljive posle ter tako dvignili ugled našega podjetja in naše blagovne znamke in povečali donosnost poslovanja.

Izvajalka celovite šole trženja 
Mateja Milost, direktorica podjetja Fimago d.o.o. in predavateljica na Univerzi v Novi Gorici, že 22 let deluje na področju izvoznega svetovanja in postavitve marketinških strategij. Do danes je uspešno pomagala več kot 200 domačim in tujim podjetjem pri izboljševanju tržnega položaja in prodoru na tuje trge. Kot svetovalka za trženje sodeluje v številnih mednarodnih in čezmejnih projektih in je avtorica preko štiridesetih tržnih raziskav in študij za potrebe podjetji. Prav tako deluje kot nosilka izobraževalnih delavnic s področja trženja in internacionalizacije, med njenimi naročniki so domača in tuja podjetja, banke, ter zbornice in sektorska združenja. Tako na fakulteti, kot tudi med podjetji, dosega najvišje evalvacijske ocene.

Več informacij: http://www.ooz-novagorica.si/dogodki/kljucno-o-prodaji-in-prodajnem-procesu

Oglejte si tudi