Logo MojaObčina.si

Sevnica

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Matej Imperl,

20. Licitacija krač in salam pri sv. Joštu pod Lisco

Organizator: KŠTD Razbor, Župnija Razbor in PD Lisca SevnicaVabljeni na 20. licitacijo krač in salam, ki bo po tradiciji potekala na pustno nedeljo pri sv. Joštu pod Lisco (v primeru zelo neugodnega vremena je dogodek lahko prestavljen, najverjetneje na velikonočni ponedeljek – informacije: Matej 041 254-217).

Odkar na Joštu poteka licitacija, so se pri sv. Joštu z zbranimi sredstvi v letu 1999 obnovili kipci, leta 2002 streha, leta 2006 notranjost cerkve, leta 2014 pa smo zaključili obnovo cerkvene fasade. V letu 2015 smo dokončali še ostala dela na zvoniku in na fasadi, sredstva od licitacije pa so bila namenjena tudi za obnovo lesenih delov notranjosti zvonika cerkve sv. Lovrenca na Gori. Za vsa ta dobra dela gre veliko priznanje ključarjem, duhovnikom in tudi vsem vam, ki aktivno sodelujete na licitaciji.

Zaradi velikih potreb bo večji del zbranih sredstev letošnje licitacije namenjen za  nadaljnjo obnovo podružnične cerkve sv. Lovrenca na Gori.

Po obredu svete maše in blagoslovu bodo suhomesnati izdelki pred cerkvijo namenjeni na ogled in nakup. Želimo vas povabiti k sodelovanju – bodisi da na licitacijo s seboj prinesete suhomesnate izdelke, ki jih bomo po mašnem blagoslovu licitirali, bodisi da boste aktivno sodelovali pri licitaciji in nakupu. Lahko tudi oboje!

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!