Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

December - čas lepih želja

Čas hitro beži in že je za nami mesec december, mesec, poln veselja, smeha, razkošnih želja, različnih praznovanj in najbolj primeren čas za obiske in izkazovanje zahval in voščil.

V Domu upokojencev Sevnica je vsak december zelo pester, saj se zvrstijo številni obiski predstavnikov različnih društev, zavodov in posameznikov, svojcev, ki želijo izreči voščilo in lepe želje svojim članom, znancem, … skratka stanovalcem doma. Na nas ni pozabil niti sam sv. Miklavž, ki je v spremstvu angelčkov in parkljev v decembru prvi obiskal našo hišo. Tudi mladi prijatelji iz OŠ Sevnica in OŠ Ana Gale so s kulturnim programom prispevali k čarobnosti tega meseca. Skupina Sončki iz vrtca Sevnica so nam pomagali pri krasitvi novoletnih jelk, ki so nato krasile dom. Leto smo zaključili najprej s skupno novoletno zabavo in postavitvijo jaslic v jedilnici doma, nekaj dni kasneje pa še z zabavo  v manjših skupinah po enotah. Ves mesec pa je po celi hiši prav mamljivo dišalo po sveže pečenih piškotih in dobri hrani. Tako so lahko stanovalci podoživljali čar praznikov preko vseh čutil.

Sedaj pa že prehajamo v bolj počasno energijo leta 2018, ki pa bo od nas pričakovala zmernost in povezanost, kajti vsak izmed nas je del celote in vsak je dragocen del Celote.

                                                                                PA SREČNO!

                                                                                                                                                            Darja Borin

 

Povezave

Mojaobcina

Oglejte si tudi