Logo MojaObčina.si

Sevnica

Deli
Avtor: Sara Martinšek,

Telovadci Športnega društva Partizan Sevnica navdušili s predstavo

Decembra lani smo se telovadke in telovadci Športnega društva Partizan Sevnica predstavili z avtorsko plesno akrobatsko, božično predstavo, ki je vsebovala zgodbo z naslovom Božični večer z varuško Olgico. Nastopali smo vsi, od najmlajšega dveletnega Iana do starejših, skoraj trideset let starih telovadk. Vseh sodelujočih je bilo okoli 70.

Obiskovalci so se zabavali in uživali ob dogajanju na odru. Naš cilj ni bil vrhunski nastop, ampak, da bi se imeli lepo, se nasmejali na treningih, razveselili gledalce, predvsem pa, da bi sodelovali vsi. Nastopajoči otroci so brez treme sproščeno, igrivo nastopali pred obakrat polno dvorano in videlo se je, da so uživali in se zabavali. Brez najmlajših smo nastopali še trikrat, in sicer v Osnovnih šolah Tržišče, Škocjan in Šmarjeta. Letošnja predstava je bila že tretja po vrsti.

Še enkrat se zahvaljujemo vsem, ki nas finančno, materialno in moralno podpirate. V tem letu želimo vsem zdravje, zadovoljstvo, iskrene prijatelje in veliko športnega udejstvovanja.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!