Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
21°C
5°C
Oceni objavo

MUZIKAL CVETJE V JESENI TOKRAT GOSTOVAL V TRŽIŠČU

V soboto, 24. junija, smo bili v športnem parku v Tržišču priča prekrasni predstavi, muzikalu Cvetje v jeseni, zaigrani po istoimenski knjigi Ivana Tavčarja. S tem dogodkom je TD Tržišče praznovalo15-letnico delovanja društva.

 

Več kot 500 obiskovalcev je prisluhnilo vrhunski izvedbi Maje Martine Merljak v vlogi Mete in Matjaža Robavsa v vlogi Janeza. Izvršni producent Gorazd Slak je v Tržišče pripeljal uigrano ekipo vrhunskih slovenskih igralcev. Ljubezenska zgodba je postavljena v nam domače kmečko okolje, zato smo se z lahkoto poistovetili z igralci in vsebino muzikala.

 

Bučni aplavzi in stoječe ovacije so nagradili igralsko ekipo in skupino za njihovo odlično predstavo. Bučen aplavz pa je bil tudi priznanje organizatorju, TD Tržišče s predsednico Mileno Knez na čelu, da je bilo vredno vseh naporov za izpeljavo tega dogodka. Razigranih src smo zapuščali prizorišče in še dolgo so v ušesih odzvanjali napevi Mete in Janeza. Tržišče pa je postalo bogatejše za še en vrhunski dogodek.

 

V imenu TD Tržišče iskrena hvala vsem članom društva, drugim društvom, posameznikom, organizacijam in podjetjem, ki so finančno ali kakorkoli drugače podprli in omogočili izvedbo te prireditve.

 

Janja Seničar Tratar, TD Tržišče

 

 

Oglejte si tudi