Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
20°C
4°C
Oceni objavo

PESTER VIKEND ZA SEVNIŠKE ROKOMETAŠE

Uspešen vikend so pričeli igralci selekcije Starejši dečki A, ki so gostovali v sosednjih Radečah. Prepričljivo so zmagali z rezultatom 8:42. Za Sevnico so zadeli: Pinterič Črt 10, Kuhar David 6, Fatić Amel 6, Blatnik Nik 5,Kozinc Denis 5, Janc Mitja 4, Rohtek Januš 3, Kralj Aljaž 2 in Mlakar Luka-Ray 1.

V soboto zvečer je v goste prišla članska ekipa iz Ajdovščine. Po napeti tekmi, sta se ekipi razšli z neodločenim izidom 30:30. Mlada sevniška ekipa tako ostaja neporažena na domačem parketu. Zadetke so dosegli: Kuhar Aleksander 7, Kolman Tim 7, Kolman Tomaž 6, Kovač Blaž 5, Mrgole Nejc 4 ter Janev Trajče 1.
Hvala vsem navijačem za podporo! V Sevniško dvorano ste ponovno vabljeni 11.11.

Rokometno obarvano nedeljo v gosteh, so pričeli igralci selekcije Starejši dečki B, ki so igrali v Brežicah. Čeprav so vodili večino časa, so jih Brežičani na koncu ujeli in izid je bil neodločen z rezultatom 20:20. Za Sevnico so zadeli: Hochkraut Matic 7, Kozinc Denis 6, Fatić Amel 2, Zbašnik Jurij 1, Vurnek Tin 1, Krajnc Žiga 1, Samec Brin 1 in Jeraj Jan 1.

V popoldanskih urah pa so v Slovenj Gradcu tekme odigrali še igralci selekcij Mlajši dečki A in Mlajši dečki B.

Mlajši dečki B, so žal izgubili z rezultatom 24:16. Za Sevnico so zadeli Blatnik Lan 6, Klavs Naj 2, Kozmus Matej 2, Košmerl Gal 2, Imperl Timon 1, Očko-Bizjan Nejc 1, Janežič Tian 1, Cimperšek Luka 1.

Mlajši dečki A, so premagali ekipo Slovenj Gradca z rezultatom 17:21. Zadetke so dosegli: Jeraj Jan 5, Zbašnik Jurij 4, Jazbinšek Anej 4, Lisec Damjan 3, Samec Brin 2, Krajnc Žiga 2, Klavs Naj 1.

 

Vsem fantom čestitamo za borbeno igro!

Zahvaljujemo se navijačem za podporo iz tribun!

PLAVI, PLAVI, PLAVI

Oglejte si tudi