Logo MojaObčina.si
JUTRI
21°C
6°C
SOB.
25°C
5°C
Oceni objavo

Nogometni klub Športikum Sevnica vabi na nogometno vadbo

Nogometni klub Športikum Sevnica letos uspešno vstopa v 5. leto delovanja z najmlajšimi na področju velikega nogometa v Sevnici. Med seboj smo povezali otroke in starše iz Sevnice, Boštanja, Tržišča in Šentjanža. Za zdaj smo osredotočeni na delo z otroki, ki obiskujejo 1., 2., 3., 4. ali 5. razred osnovne šole.

V lanski sezoni je bilo vadečih otrok v naši nogometni šoli približno 100. So pa sposobnosti otrok in želje staršev različne, česar se dobro zavedamo in upoštevamo tudi pri načrtovanju treningov in tekem. Poskušamo pa čim večjemu številu otrok omogočiti doživljati lepoto nogometne igre.

Že lani smo si postavili pomemben cilj, da bodo otroci odigrali čim več tekem z enako starimi nasprotniki oz. otroki s podobnim znanjem in sposobnostmi, ker lahko tako tudi najbolj napredujejo.  V pretekli sezoni so otroci v sklopu NK Športikum Sevnica odigrali skupaj 62 različnih turnirjev oz. tekem in s tem promovirali tudi šport sevniške občine. Podobno pričakujemo tudi v prihajajoči sezoni. V njej se bomo spet osredotočili na nogometno delo v Sevnici, Boštanju, Tržišču, Šentjanžu z otroki od 1. do 5. razreda OŠ oz. do 11 let.  

Vabimo, da se nam pridružijo otroci, ki želijo trenirati v klubu velikega nogometa NK Športikum Sevnica. Vsakodnevno vlagamo energijo v delo z otroki in si želimo nenehnega napredka pri delu z mladimi. 

Dr. Klemen Rovan, prof. šp. vzg., trener PRO

Oglejte si tudi