Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
3°C
NED.
14°C
1°C
Oceni objavo

Teniški turnir 2018

Teniško društvo Sevnica vsako leto organizira več turnirjev, najpomembnejšega pa tistega v avgustu – turnir posameznikov. Ker je že tradicionalen in v naši občini in okolici že dobro znan in uveljavljen, se ga vsako leto udeleži več tekmovalcev. Tako je bilo tudi v soboto, 18. avgusta, ko se je prijavilo kar 26 tekmavalcev iz celotne regije Posavja.

Po predtekmavanju so se v izločilne boje uvrstili tisti, ki so na koncu upali tudi na končno zmago. Konkurenca je bila letos res izvrstna, saj so sodelovali večinoma vsi dosedanji zmagovalci turnirjev. Na koncu je po res napitih dvobojih zmaga ostala v Sevnici zaradi Gregorja Ficka, ki v našem društvu skrbi za podmladek. Drugo mesto je zasedel Damir Škerl, ki že vsa leta zaseda najvišja mesta. Tretji je bil Krčan Primož Gajšek.

Na turnirju smo velik pomen posvetili tudi druženju tekmovalcev in gledalcev, ki so se tudi letos zbrali v zelo velikem številu. To je nam, ki turnir organiziramo, v veliko veselje in zadovoljstvo ter obljubljamo, da bo tudi  prihodnji turnir organiziran odlično.

Rok Vovk,

predsednik TD Sevnica 

Oglejte si tudi