Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
8°C
JUTRI
21°C
6°C
Oceni objavo

VSESLOVENSKA SOKOLSKA AKADEMIJA IN GIMNASTIČNE PRIPRAVE

Vodniki ŠD Partizana Sevnica se že pripravljamo! Že 11. leto zapored ŠD Partizan Sevnica organizira gimnastične priprave v Sevnici. Na priprave so vabljeni vsi člani ŠD Partizana Sevnica in vsi, ki bi se nam radi pridružili. Otroci bodo z nami od 8.00-15.00 vsak dan v zadnjem tednu avgusta od 27.8. do 31.8. 2018 in si tako še zadnji teden počitnic popestrili s športom. 
Najprej nas čakajo treningi, nato kosilo, po kosilu pa se bomo osvežili na Sevniškem bazenu.
V četrtek 30.8.2018 pa nas čaka prava športna poslastica. V grajskem parku se bo napreč odvijala Vseslovenska Sokolska športna akademija z naslovom Praga po  Pragi na kateri se bodo zbrali nastopajoči iz vse Slovenije, ki so letos julija nastopali na Vsesvetovnem sokolskem zletu v Pragi. Pričakujemo okrog 150 nastopajočih iz društev: ŠD Partizan Sevnica, ŠD Partizan Boštanj, TD Sokol Brežice, ŠK Sokol Bežigrad in ŠD Sokol Metlika. 

Otroci bodo ta dan tudi prespali v telovadnici skupaj s prijatelji iz drugih društev in tako še utrdili prijateljske vezi. 
Vsi otroci, ki bi se nam radi v gimnastične vrste pridružiii še pred septembrom nas lahko kontaktirate na 031855490 (Sara).
* V primeru dežja bo akademija v Športnem domu Sevnica.
* Organizator prireditve sta Občina Sevnica in ŠD Partizan Sevnica. Sponzorji: Zavod KŠTM Sevnica, Komunala Sevnica in Kopitarna Sevnica. Hvala

Oglejte si tudi