Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

Tečaji in delavnice
Avtor: Stojan Rozman,

Delavnica "Čutim prostor"

Organizator: Društvo paraplegikov Koroške, Mestna občina Slovenj Gradec, Zavod Dostop
dogodek 10.Festivala drugačnosti

                     

Spoštovani,

na kakšen način lahko javne ustanove in objekte namenjene javnosti v Slovenj Gradcu naredimo dostopne in uporabne za vse?

Kako ob vedno večjem deležu starejših v naši družbi poskrbimo, da so naše ustanove in mesta res dostopni vsem, četudi težko hodijo, slabo vidijo, težko berejo ali ne slišijo?

Na ta in veliko drugih vprašanj bomo s pomočjo praktičnih prikazov odgovorili na brezplačni delavnici Čutim prostor, ki bo v sredo, 27.9.2017 od 1​4.-17. ure v prostorih Mladinskega kulturnega centra v Slovenj Gradcu .

 

Prijave na delavnico sprejemamo do ponedeljka, 25. 9. 2017 na naslov zavod.dostop@gmail.com ali po telefonu 031 803 343.


Kot ​ lahko razberete iz programa v priponki, je dostopnost zelo široka tema in sega na mnogo področij. Delavnica je tako primerna za vse uslužbence javnih ustanov, ki so zadolženi za investicije, pripravo projektnih nalog, ki imajo stik z oblikovalci in projektanti, naročajo opremo, informacijske table in podobno ali prihajajo v stik s strankami v teh ustanovah​, za projektante, oblikovalce in tudi širšo javnost.

​​

Lepo vabljeni!

 

​Mestna občina Slovenj Gradec, Društvo paraplegikov Koroške in Zavod Dostop

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!