Logo MojaObčina.si

Slovenj Gradec

Deli
Tečaji in delavnice
Avtor: Urška Novak,

Usposabljanje za izvajanje neformalnega programa "Uporabna slovenščina za albansko govoreče"

Organizator: MOCIS CENTER ZA IZOBRAŽEVANJE

MOCIS, Center za izobraževanje odraslih iz Slovenj Gradca sodeluje v projektu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport – Razvoj novih programov na področju splošnega izobraževanja odraslih za pridobivanje temeljnih kompetenc s poudarkom na ranljivih ciljnih skupinah.

V sklopu projekta smo pripravili 50-urni program z naslovom Uporabna slovenščina za albansko govoreče, katerega glavni cilj je osnovno opismenjevanje in sporazumevanje v slovenskem jeziku v različnih življenjskih situacijah. Hkrati s programom nastaja tudi gradivo, ki ga bodo lahko učitelji uporabili pri izvajanju tega programa.

Vse učitelje, organizatorje izobraževanja, mentorje, kulturne mediatorje in drugo zainteresirano javnost, ki imajo stike z omenjeno ciljno skupino, vabimo na 8-urno brezplačno usposabljanje za uporabo programa »Uporabna slovenščina za albansko govoreče«, ki bo v petek, 20. 10. 2017, od 9. do 15.30 ure, v prostorih Mrežnega podjetniškega inkubatorja, Ozare 19, Slovenj Gradec (1. nadstropje, konferenčna dvorana).

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!