Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
-1°C
SOB.
11°C
3°C
Oceni objavo

MOCIS Slovenj Gradec je organiziral vrhunski seminar s področja poslovnega protokola

V petek, 6. aprila 2018 je v restavraciji Hiša Ančka v Slovenj Gradcu potekal vrhunski seminar o poslovnem protokolu, kjer so udeleženci izvedeli vse, kar moramo vedeti o sodobnem komuniciranju za uspešen in učinkovit poslovni nastop. Spoznali so poslovni bonton v teoriji in praksi, saj je bila posebnost tega seminarja zasebno vodeno poslovno kosilo z razlago gospe Ksenije Benedetti, šefinje Protokola Republike Slovenije.

 

Udeleženci so spoznali pomen sodobnega protokola, pravila učinkovitega komuniciranja – od verbalne in neverbalne komunikacije do pisne komunikacije –, pravila vodenja poslovnih protokolarnih dogodkov, pravila oblačenja, naslavljanja in rokovanja, vodenja poslovnih sestankov, sprejemanja gostov idr. Posebej zanimivo je bilo področje izbire primernih osebnih, poslovnih, protokolarnih in promocijskih daril. Udeleženci so ob uživanju izbranih vin in dobrot iz kuhinje Hiše Ančka izvedeli vse o vedenju za mizo na poslovnih kosilih in drugih protokolarnih dogodkih.

 

Seminar je kljub pomembni temi potekal v sproščenem in pozitivnem vzdušju, ki je bilo poleg motiviranih udeležencev, predvsem zasluga karizmatične predavateljice. Na MOCIS-u se že veselimo naslednjega tovrstnega dogodka.

Oglejte si tudi