Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

VZEMI IN DARUJ SADJE IN ZELENJAVO

Narava nas je letos bogato obdarila. Marsikje sadje leži po tleh, zato smo se pri Ekološkem društvu Slovenj Gradec odločili, da zaženemo Vzemi in daruj. Mestni management nam je priskočil na pomoč, javile so se tudi prostovoljke, ki bodo bdele nad stojnicama v atriju Andeškega hrama.
V maniri projekta Vzemi in daruj to jesen uvajamo stojnici, kjer lahko občanke in občani prinašate in odnašate svoje viške sadja in zelenjave. Predlagamo tudi, da na Facebooku ponudite vse kar ne potrebujete ter se s potencialnimi zainteresiranimi kar zmenite, da si sami pridejo nabrat željeno. Na ta način bomo uživali kvalitetno doma pridelano hrano ter celo privarčevali kakšen evro ...
Stojnici se nahajata v atriju Andeškega hrama. Zanju bodo skrbele prostovoljke: Lucija Čevnik (mestni management), Katja Gornjec (Kmetija Gornjec), Nataša Zupanc (Masažni salon Solni svet Vitae) ter Zuhra Horvat (Ekološko društvo Slovenj Gradec).

Vzemi in daruj #višeksadjainzelenjave bo trajal, dokler bo odziv med občani. Če ga ne bo, bomo v petek, 14. 9. 2018, zaključili z akcijo.

Oglejte si tudi