Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
22°C
5°C
Oceni objavo

MEDIACIJA - POMOČ PRI RAZREŠEVANJU KONFLIKTOV V DRUŽINI, NA DELOVNEM MESTU IN ŠE KJE

V ponedeljek, 2. julija 2018 smo v MOCIS-ovi organizaciji na sedežu podjetja Dani AFC d.o.o. izvedli 8-urni seminar o MEDIACIJI – Pomoč pri razreševanju konfliktov.
Seminarja so se v največjem deležu udeležili zaposleni v podjetju, kakor tudi predstavniki drugih koroških podjetij in nekaterih javnih zavodov. Vsi udeleženci so zaposleni na področju dela z ljudmi in se tako vsakodnevno srečujejo tudi s konflikti in njihovim razreševanjem, zato potrebujejo spretnost odlične komunikacije. Sposobnost mediacije med dvema strankama, pa predstavlja dodano vrednost pri opravljanju njihovega dela. 

 

Udeleženci seminarja so spoznali osnove mediacije in mediacijskega procesa, kakor tudi modele in temeljna načela mediacije ter nekaj osnovnih mediacijskih veščin in tehnik. Izobraževanje je bilo izrazito praktično naravnano, tako da so udeleženci pridobili konkretno uporabne veščine in je potekalo v obliki interaktivnega predavanja, iger vlog ter praktičnih in miselnih vaj.

Seminar se bo nadaljeval s 140-urnim temeljnim usposabljanjem za mediatorje v mesecu septembru 2018. Vse, ki vas tovrstno izobraževanje zanima vabimo k prijavam že zdaj, saj je število udeležencev v skupini omejeno. Več informacij lahko pridobite na janja.bartelj@mocis.si ali 070 601 765.

Povezave

www.mocis.si

Oglejte si tudi