Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
3°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

Tekmovanje v veleslalomu za pokal KPZ DU 2018

Tudi letos je DU Dravograd pripravilo tekmovanje za člane društev upokojencev KPZ, na smučišču pri Bukovniku nad Šentjanžem tekmovanje posamezno in ekipno v veleslalomu. V prelepem sončnem vremenu in dobro pripravljeni progi, ter dobri volji udeležencev se je tekma lahko začela.
Sodelovalo je skupaj 11 ekip iz DU  KPZ z 111 tekmovalci v ženski in moški konkurenci. Naša ekipa DU Slovenj Gradec je bila zastopana  z 18 člani 4 ženskami in 14 moškimi. Pri ženskah so osvojile,:  Sonja Gregor 1 mesto. Hajda Vrunč 3 mesto, Erika Razdevšek 4 mesto in Kazimira Lužnik 5 mesto.

Pri moških so bili doseženi naslednji rezultati,:  v svojih kategorijah Vinko Permanšek 1 mesto Jože Černič 27 mesto,;  Martin Tiršek 2 mesto Tone Garb 5 mesto Tone Sušec 6 mesto Vili Santner 7 mesto in Alojz Prislan 10 mesto,:    Drago Lorger 5 mesto Bogdan Kutin 10 mesto Branko Popič 14 mesto,:  Tone Breznik 1 mesto Matjaž Smonkar 5 mesto  Bojan

Bricman 7 mesto

V ekipnem točkovanju smo zmagali DU Slov Gradec 149 točk, Ravne na Koroškem 128 točk in Dravograd 68 točk.

Zelo dobro sta se odrezala tudi najstarejša udeleženca, ki pa jih  štejeta že čez 80 let.

Kazimira Lužnik  DU Slovenj Gradec

Franc Veršnik DU Dravograd

Vsem športnikom čestitam za dosežene rezultate, organizatorjem pa čestitke za opravljeno delo in nasvidenje prihodnje leto.

Stanislav Oblak

Oglejte si tudi