Logo MojaObčina.si

Slovenske Konjice

Deli
Družabni dogodki
Avtor: Nika Skorjanc,

Dobrodelni koncert: Hu-hu-hu, sovice smo tu!


Smo majhna, a pisana podružnična šola V parku, ki v prostorih vzgaja in izobražuje učence s posebnimi potrebami v prilagojenem programu z nižjim izobrazbenim standardom in posebnem programu vzgoje in izobraževanja.

Naši učenci so izredno vedoželjni, delavni, prijazni.
Vsako leto jim želimo ob ustaljenih aktivnostih ponuditi tudi nove izkušnje in različne situacije ter okolja (npr. zimsko in letno šolo v naravi, učne ekskurzije, sodelovanja v različnih humanitarnih projektih …), v katerih lahko izkažejo sposobnosti, pri tem pa bogatijo znanja, dvigujejo samozavest in so sprejeti v okolju.

Vse te dejavnosti so nadstandardne, kar pomeni, da so za starše plačljive. Zato vsakič znova iščemo možnosti, kako zagotoviti nepozabne izkušnje - navezujemo stike s podjetji in z nam naklonjenimi posamezniki.

Letos bomo finančna sredstva za šole v naravi, končni izlet, mednarodni projekt jadranja Mirno morje in nakup opreme za terapevtsko potapljanje zbirali s pomočjo dobrodelnega koncerta.

Pridite in z nami ter našimi gosti zapojte, zaplešite - s tem nam boste pomagati narisati velike nasmehe na obraze naših učencev.

Vidimo se v Športni dvorani Slovenske Konjice, v četrtek, 9. 11. 2017, ob 17:00!

Nastopajoči: učenci OŠ V parku, Modrijani, Dejan Vunjak, Eva Boto, Maja Založnik, Slavko Ivančič, Bend Maus, Julija Lubej, Uroš Steklasa in Tjaša Hrovat, skupina Gemaj, plesna šola Jay Dance

Prodaja vstopnic: OŠ V parku, TIC Slovenske Konjice, Dom kulture Slovenske Konjice

Cena vstopnic: 10 € odrasli, 5 € otroci do 12. leta


Facebook dogodek: https://www.facebook.com/events/178968509329134/?ref=br_rs
OŠ V parku: http://www.podgoro.si/park/Oglejte si tudi