Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Izobraževalni center Geoss vas vabi na FESTIVAL OBETAVNIH POKLICEV IN ZAPOSLOVANJA, LITIJA 2017

Pridružite se nam na pomembnem kariernem dogodku, ki bo potekal v sredo, 29. novembra, ob 9. uri v prostorih občine Litija, kjer boste izvedeli, kateri so najbolj iskani poklici v regiji!

Zakaj ne smete zamuditi dogodka?

KER boste od blizu spoznali več PERSPEKTIVNIH POKLICEV po katerih je na trgu dela veliko povpraševanje: strojni tehnik, inženir strojništva, viličarist, prodajalec, samostojni podjetnik, voznik, delavec v proizvodnji socialni oskrbovalec na domu.

KER se boste lahko s predstavniki IC Geoss osebno pogovorili o najbolj ugodnem nadaljevanju ali zaključku vašega izobraževanja za pridobitev najbolj iskanih poklicev v regiji.

KER boste od predstavnikov ZRSZ izvedeli kakšne so aktualne in načrtovane finančne vzpodbude za zaposlitev brezposelnih v najbolj iskanih poklicih.

KER boste imeli možnost za osebni pogovor S PREDSTAVNIKI, ki so si ustvarili uspešno kariero na področju najbolj iskanih poklicev v regiji.

Vabljeni tudi tisti, ki vstopate na samostojno podjetniško pot, saj smo tudi za vas pripravili nasvete in koristne informacije.

Več informacij o dogodku: info@ic-geoss.si ali na telefonski številki 031 759 355.

Dogodek je nastal v sodelovanju z:

1. Zavodom za zaposlovanje RS – Območna enota Trbovlje, Centrom za socialno delo Litija, Občino Litija in Mladinskim centrom Litija.

Oglejte si tudi