Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

IZZA STOJNICE

Kot veste, je bil, minulo soboto v Šmartnem, prvi sejem Šmarske dobrote. Strinjam se s poročilom organizatorja, Jz Bogenšperk, da je bil sejem uspešen. 

Bi pa rada dodala še svoje mnenje, kako sem sejem doživela kot nekdo, ki razstavlja in prodaja svoje izdelke.
Gotovo me poznate in veste, da sem bila prisotna tudi na zadnjem šmarskem sejmu, kjer sem razstavljala in prodajala unikatne lesene izdelke, imenovane AMBROŽ KREACIJE. Naša kolekcija, samih unikatov, je zelo pestra in tudi obsežna, zato sem bila hvaležna za prilagodljivost organizatorja, ki mi je omogočil "razširjen prostor", da sem vam lahko pokazala vse, kar sem imela ta dan s seboj... 
Vesela sem bila prav vsakega obiskovalca! Opažam pa, da je nekaterim še vedno neprijetno stopiti do stojnice, čeprav jih izdelki zanimajo - a ker ne nameravajo opraviti nakupa mislijo, da niti gledati ne smejo. TO NE DRŽI: Mi smo tam zato, da pridete do nas in pogledate, kar vam ponujamo. Tam smo za vaš  ogled in/ali  nakup. 
Bi pa rada izpostavila še en vidik dogodkov, ki se odvijajo v domačem kraju... Ta teden, po sejmu, me je že več naših občanov vprašalo, kako je bilo na sejmu... ter dodalo, da se v Šmartnem, končno, nekaj dogaja. A ko sem jih vprašala, če so bili tudi oni med obiskovalci, so vsi rekli da NE. Torej? Želimo, da se v Šmartnem dogaja..., ampak ne pridemo.
Za sebe vem, da ne bi prišla, niti enkrat več, z "vso našo robo" v Šmartno (ali kamorkoli), če ne bi bilo nikogar, ki bi ga naše delo zanimalo. Verjemite, da tudi drugi ne, pa če imajo še tako super izdelke. In če ne bo interesa za razstavljanje/ponujanje v nakup, tudi sejma ne bo... Torej, se spet ne bo "nič dogajalo".
Ja, tako to je.
>>> Smo že kdaj pomislili, da za dogajanje v kraju niso odgovorni samo "drugi", ampak vedno tudi mi sami, pa če prav "samo" kot obiskovalci?

Pa lep pozdrav, do naslednjič!
za Ambrož kreacije
Katarina Ambrož

Oglejte si tudi