Logo MojaObčina.si
DANES
7°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

PRESLABO V DOBOVI

MRD DOBOVA : RD HERZ ŠMARTNO                    37 : 19 (20 : 10)

Dobova (23.03.2018) – ŠD Dobova, sodnika: Uroš Nahtigal in Brstin Kavalar, delegat: Maksimiljan Turin.


Dobova:
Dular, Markušić 9, Rožman 1, Seferović 3, Leben, Mustapić 1, Rantah 2, Jazbec 2, Zavodnik 3, Krnc, Kučič 2, Smojver 7, Sintič 4, Hotko 1, Blaževič, Hrupič 2. Trener: Sandi Markl.


Herz Šmartno:
M. Sadar, Strmljan 1, Ribarič 1, Kunst 8, Cirar 1, Justin 1, Bahovec, Žižek, Muratovič, A. Sadar, Avsec 4, Jerina, Močnik 1, Kukovica, Dobovičnik 2, Ostrež. Trener: Filip Gradišek.


Sedemmetrovke:
Dobova  3 (3), Herz Šmartno  3 (1).


Izključitve:
Dobova  14 minut, Herz Šmartno  2 minuti.


Diskvalifikacije:


Tekma se je začela izenačeno, a je domača ekipa kaj kmalu prevzela pobudo. S čvrsto obrambo so prisilili Šmarčane k napakam, katere so uspešno kaznovali. Razlika je že v prvem polčasu hitro naraščala ter na premoru znašala kar 10 zadetkov. V drugem delu podobno nadaljevanje, še naprej je odlično branil Jure Blaževič, ki ni dopuščal šmarski ekipi, da bi uspela razliko zmanjšati. Dobovi je ratovalo praktično vse, razlika se je povečevala, v obrambi pa tudi niso popuščali. Do konca tekme je priložnost za igro dobilo tudi nekaj rezervistov na obeh straneh. Domači so se na koncu zasluženo veselili visoke in zelo pomembne zmage v boju za obstanek.

Oglejte si tudi