Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

MLAJŠI DEČKI B ODLIČNI ŠESTI

Mlajši dečki B – FINALE 5. do 8. mesto v ORMOŽU (1. tekma)

RK JERUZALEM ORMOŽ : RD HERZ ŠMARTNO          14 : 16 (14 : 14 ; 12 : 12; 7 : 5)


Za Herz Šmartno so igrali:
Vrhovec, Kotar, Oliverović-Femec, A. Zupan 1, Peterlin, J. Zupan 1, Elsner 2, Kogovšek 4, Verbovšek 1, Morgan, Lupše 3, Hauptman, Rozina 1, Kodre 2, Bučar 1. Trener: Aleš Šmejc.


Prva tekma je bila za “anale”, saj se je končala šele z zmago po streljanju 7m. Tekma se je začela z boljšo igro domačih, ki so tudi povedli 4:1. Šmarska ekipa se ni dala, ter v drugem polčasu pri 7:7 izenačila, ter pri 10:11 tudi povedla. Tekma se je po rednem delu končala z rezultatom 12:12, izenačeno je bilo tudi po podaljških. Pri izvajanju 7m pa so bili uspešnejši Šmarčani, odlično je branil tudi Jaka Vrhovec.

 

Mlajši dečki B – FINALE 5. do 8. mesto v ORMOŽU (tekma za 5. mesto)


RD HERZ ŠMARTNO
: RK TRIMO TREBNJE                  11 : 16 (4 : 8)


Za Herz Šmartno so igrali:
Vrhovec, Kotar 3, Oliverović-Femec, A. Zupan, Peterlin, J. Zupan, Elsner 1, Kogovšek 2, Verbovšek, Morgan, Lupše 2, Hauptman 1, Rozina 2, Kodre, Bučar. Trener: Aleš Šmejc.


V tekmi za 5. mesto so bili uspešnejši mladi igralci Trima. Že v prvem polčasu so povedli za štiri zadetke, v drugem delu pa nadaljevali z dobro igro, ter na koncu osvojili 5. mesto. Šmarska ekipa si je tako priigrala odlično 6. mesto v Sloveniji, v celotni sezoni pa je doživela le dva poraza.

 

Čestitamo vsem igralcem in trenerjema Alešu Šmejcu in Janiju Peterlinu ter seveda vsem navijačem (oz. staršem), ki so prišli v Ormož navijati za ekipo mlajših dečkov!

Oglejte si tudi