Logo MojaObčina.si

Šmartno pri Litiji

Deli
Avtor: Jz Bogenšperk,

NOČ ČAROVNIC NA GRADU BOGENŠPERK

Bliža se zadnja oktobrska noč, zato v torek, 31. oktobra, vabimo vse čarovnice in čarovnike na začarani grad Bogenšperk. Zabavali in rajali bomo od 15. ure dalje, pa vse do poznega večera. Tudi v letošnjem letu vam obljubljamo pester zabavni program, namenjen mladim in mladim po srcu.

Prireditev bo potekala v torek, 31. oktobra od 15. ure dalje. Otroci bodo ustvarjali na grajskih ustvarjalnicah, odrasli pa nakupovali na tržnici. Pridne roke bodo izdelale čarovniško palico, netopirja, pajkovo mrežo, bučke v obliki cofkov, se okrasile s čarovniškim klobukom, obraze pa bodo poslikale grajske čarovnice. Pri izrezovanju buč vam bodo pomagali člani KUDa Vajkard.

Vsako polno uro se boste lahko podali na začaran ogled gradu z grajskim vodnikom, razglasili bomo najlepše izrezljano bučo, čarovnice in čarovniki pa se boste potegovale za naslov »naj čarovnice bogenšperške«. Družinsko gledališče Kolenc vas bo zabavalo s predstavo Zaljubljeni Petrček. Za ples in rajanje bo z glasbo skrbel Trio Nafasi, čarodej Sam Sebastian pa bo čaral in nas  popeljal v svet magije. Tudi v letošnjem letu z nami sodeluje ustvarjalna ekipa MC Litija, ki s svojimi idejami navdušujejo vsako leto in tudi letos vam obljubljajo strašljive dogodivščine v grajski kleti.

Ne zamudite, čarobno bo!

Odrasli boste za karto odšteli 5 eur, otroci, čarovniki in čarovnice v popolni opravi (obrazna maska, klobuk, čarovniška obleka) pa 2,5 eur po osebi. 

Vse dodatne informacije dobite na www. bogensperk.si.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!