Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

V RIBNICI DOBER ODPOR ŠMARČANOV

RD RIKO RIBNICA : RD HERZ ŠMARTNO                    28 : 24 (13 : 11)

Ribnica (21.10.2017) – ŠC Ribnica, sodnika: Ozren Backovič in Mirko Palačkovič, delegat: Silvester Vidic.


Riko Ribnica:
Ilc, Horvat, Vujačić 1, Knavs 4, Henigman 6, Skušek, Koprivc 5, Pahulje, B. Nosan 2, Kovačič 4, Kljun 1, Batinič, Perovšek, Setnikar 3, Košmrlj 2. Trener: Siniša Markota.


Herz Šmartno:
M. Sadar, Strmljan 3, Ribarič 5, Kunst 7, Cirar 1, Justin, Bahovec 1, Muratovič, A. Sadar 2, Bučar, Jerina, Močnik 1, Žurga 1, Kukovica, Dobovičnik 3, Ostrež. Trener: Filip Gradišek.


Sedemmetrovke:
Riko Ribnica  3 (2), Herz Šmartno  6 (3).


Izključitve:
Riko Ribnica  10 minut, Herz Šmartno  8 minut.


Diskvalifikacije:


Šmarska ekipa se je na gostovanje v Ribnico odpravila brez poškodovanega Jake Avsca, ki še ni nared za igro. Domača ekipa Ribnice je tekmo začela bolje ter povedla 5:1. Po minuti odmora gostujočega trenerja Filipa Gradiška, se je ekipa Herz Šmartna zbrala in nadaljevala z boljšo igro. Do polčasa je uspela razliko znižati na 13:11. V drugem delu smo gledali zanimivo tekmo, domača ekipa ni uspela narediti občutne razlike, borbena ekipa Šmartnega je bila blizu. Za kakšno presenečenje je zmanjkalo nekoliko zbranosti, v domačih vratih je tudi odlično branil Jošt Perovšek, odlično pa je branil tudi šmarski vratar Midhad Muratovič. Na koncu vseeno zaslužena zmaga domače ekipe.

Oglejte si tudi