Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

HUMOR JE RESNA STVAR – druženje študijsko bralnega kluba v novembru (sodelovanje Medobčinske splošne knjižnice Žalec in UPI Ljudske univerze Žalec)

četrtek, 9. november 2017

V novembru smo se študijsko bralno družili na UPI Ljudski univerzi Žalec. V prijetnem prostoru Večgeneracijskega centra Planet generacij Žalec nas je sprejela vodja Petra Kačičnik Škof. V centru izvajajo marsikaj v povezavi z branjem in s pripovedovanjem, tokrat se je Petra pridružila nam.

Družabne igre so dobre ledolomilke za sprostitev. Tokrat smo risali z zaprtimi očmi, no risala je Fani, mi smo se le smejali in kasneje komentirali njen izdelek, ki ga je z veseljem podpisala. Vzdušje je bilo ravno prav naravnano za glodanje slovenskih sodobnih humoristov in vsem znanih nekdanjih zvezd humorja. Ugotavljali smo, da je zabavati s humorjem res zahtevno delo, pri tem pa je potrebna še splošna razgledanost. Najbrž pa je vsem dobrim humoristom že v zibelko položeno skrivnostno napotilo.

Poslušali smo nekaj vsebin, ki so jih brali v preteklem mesecu, s sabo pa so vzeli nova branja.

Pridružite se nam lahko kadarkoli in brez prijave vsak prvi četrtek v mesecu v Žalski knjižnici. Spremljajte spletne strani knjižnice oz. napovednik prireditev: www.zal.sik.si.

Irena Štusej

Oglejte si tudi