Logo MojaObčina.si

Trebnje

Deli
Šport
Avtor: Turistično Informacijski Center Trebnje,

10 krogov za 10 nasmehov

Organizator: Never Give Up
Vstopnina: 10€

Spoštovani prijatelji športa in dobre volje!

Leto se hitro obrne in kmalu bo ponovno čas za projekt 10 KROGOV ZA 10 NASMEHOV, humanitarni projekt društva Vztraja-Never give up, ki vsako leto po celi Sloveniji združi čedalje več isto mislečih in tistih, ki radi pomagajo.

10 krogov za 10 nasmehov ni naslov, izbran po naključju.
10 krogov je metafora za 10 krajev, ki jih obiščemo vsako leto. Nekateri razberejo iz naslova, da morajo preteči 10 krogov. Daleč od tega, saj ni nujno teči in ne nujno 10 krogov. Šteje že to, da nas počastite s svojim obiskom kadarkoli v času dogodka in naredite vsaj en krog na poljuben način. Vaša pomoč pa se šteje kot prispevek v vrednosti 10€ za odrasle ali 5€ za otroke. V zameno za to vas čaka darilna vrečka in osebno zadovoljstvo , da boste pomagali tistim, ki so pomoči potrebni.

V vsakem kraju član našega društva preteče 42 km. Nekateri izmed tekačev vidijo izziv v tem, da se mu pridružijo v tem podvigu, nekateri pa mu nudijo samo podporo.
Letos so lokacije iste kot lansko leto, zvrstile pa se bodo v naslednjih terminih:

10 nasmehov predstavlja 10 posameznikov ali družin, katerim namenimo zbrana sredstva Nasmeh je tisti, kar nas žene, da organiziramo ta dogodek.
Za organizacijo dogodka sredstva priskrbimo iz sponzorskih sredstev ali dobička od prodaje naših izdelkov. Zato vaš obisk in donacija resnično pomenita boljši jutri za nekoga.

Oglejte si tudi