Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
7°C
JUTRI
20°C
7°C
Oceni objavo

Galerijska paleta: V Galeriji likovnih samorastnikov Trebnje nova razstava

Z zagonom, polni sveže energije, smo zakorakali v novo šolsko leto in smo za vas pripravili nove pedagoške, kulturne in umetniške dogodke. V oktobru za obiskovalce pripravljamo delavnico z naslovom Stekleni strahci za noč čarovnic, ki bo potekala 30. oktobra 2018, ob 10. uri. Na delavnici bodo udeleženci poslikali steklene kozarčke in ustvarili strahce.

 

25. oktobra 2018, ob 18. uri, pa bomo odprli novo začasno razstavo z naslovom Zrcaljenja, maska ali bistvo, (avto)portretne upodobitve samorastnikov. Razstavo bo odprl župan Občine Trebnje, gospod Alojzij Kastelic, za spremljevalni program bo poskrbela Glasbena šola Trebnje. Razstava Zrcaljenja s pomočjo avtoportretov samorastnikov, njihovih fotografskih portretov in različnih selfijev, raziskuje oblikovanje identitete ter nagovarja k samospoznavanju ter raziskovanju lastne  podobe.

 

Ali ste tudi vi sodelovali v naši Facebook akciji z naslovom Selfi z GLST in nam prispevali vaše sodobne avtoportrete? Obiščite razstavo Zrcaljenja in preverite, ali se je ravno vaš selfi z novo razstavo pojavil na stenah naše galerije. Se ni? Vabimo vas, da obiščete razstavo, kotiček s selfiji, in svojega prispevate ob ogledu razstave ter tako z nami delite vaše vtise. Razstava je na ogled vse do nedelje, 10. februarja 2019.

 

Vljudno vabljeni k obisku!

 

Andrejka Vabič Nose, Andreja Hari

Oglejte si tudi