Logo MojaObčina.si

Tržič

Kultura
Avtor: Eva Maršič,

Potopis Zahodna Avstralija

Organizator: KNJIŽNICA DR.TONETA PRETNARJA

V sredo, 22. 11. 2017, ob 19. uri vas vabimo na potopisno predavanje Dejana PEVČEVIĆA. Podali se bomo v ZAHODNO AVSTRALIJO.

Na 6500 km dolgi poti se je Dejan PEVČEVIĆ, naš tokratni gost, prelevil iz turista v podnebnega begunca. »Čeprav je to družba pravil, zakonov in zahodnjaško 'samozadostnih' ljudi, ki  le stežka pokažejo kaj iskrene srčnosti, v težavah vendarle znajo stopiti skupaj in ponuditi veliko srce, ki pa je po kavbojsko robato. Denar in podnebje sta tu vladarja,« pravi Pevčević.

Pevčević je univerzitetni diplomirani igralec, ki je nastopal v Mestnem gledališču Ljubljanskem, Slovenskem mladinskem gledališču, Slovenskem ljudskem gledališču Celje, Anton Podbevšek teatru, na Radioteleviziji Slovenija, Mestnem gledališču Ptuj, Mini teatru, ŠKUC teatru, Glasbeni mladini ljubljanski, Flota, KUD France Prešeren itd. Nastopa doma in v tujini, višek časa in energije pa, kot pravi, vlaga v vse, kar miga in giba (surfanje, prijateljevanje, vandranje po svetu, potapljanje v knjigo ali morje, hribolazenje, plesno migotalkanje …)


Vabljeni, da se skupaj z njim podamo po prostranstvih Zahodne Avstralije.

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!