Logo MojaObčina.si

Tržič

Kultura
Avtor: Eva Maršič,

Predavanje Antona Komata: Zdravstvena tveganja industrijske hrane

Organizator: KNJIŽNICA DR.TONETA PRETNARJA

V sredo, 12. 4. 2017, ob 19. uri vas vabimo v večnamenski prostor knjižnice na predavanje. Naš gost bo slovenski svobodni raziskovalec, pisec, scenarist, publicist in naravovarstvenik Anton KOMAT.

Industrijska hrana je največje zdravstveno tveganje sodobnega človeka. Povzroča preko 80% degenerativnih obolenj, od metaboličnih in hormonskih motenj, kardiovaskularnih obolenj, diabetesa, do avtoimunskih bolezni in raka. Na predavanju Zdravstvena tveganja industrijske hrane bomo spoznali vzroke, posledice in znanja, ki so potrebna, da se v čim večji meri izognemo tem tveganjem. Že pred dvema tisočletjema je Hipokrat izrekel: “Naj bo hrana tvoje zdravilo.”

Anton KOMAT je slovenski svobodni raziskovalec, pisec, scenarist, publicist, naravovarstvenik, ki je postal sinonim za sobivanje z naravo. Je pobudnik vseh velikih naravovarstvenih akcij zadnjih 20 let, pisec različnih knjig o ekologiji, ki kot predavatelj, kolumnist in avtor televizijskih oddaj vodi svoj osebni projekt ekološkega opismenjevanja.

Oglejte si tudi