Logo MojaObčina.si

Tržič

Kultura
Avtor: Eva Maršič,

Zaključek POLETAVCEV – POLETNIH BRALCEV v Atriju občine Tržič

Organizator: KNJIŽNICA DR.TONETA PRETNARJA

Od 12. junija do 12. septembra smo v tržiško knjižnico še posebej vabili mlade bralce med sedmim in dvanajstim letom. Pridni POLETAVCI – POLETNI BRALCI so brali 30 dni po pol ure, prebrano pa so vpisovali na bralne sezname, ki so jih do 12. septembra oddali v knjižnici.

Dobremu delu sledi nagrada, zato vse poletavce vabimo na zaključno prireditev, ki bo v petek, 22. septembra, ob 17. uri v Atriju občine Tržič.  Tam bo vsak, ki je izpolnjen seznam vrnil v knjižnico, dobil majico in priznanje poletavca, sodeloval pa bo tudi v žrebanju za druge nagrade.

Na zaključni prireditvi v Atriju občine ne bo manjkalo zabave ter takšnih in drugačnih vragolij, zato s seboj pripeljite kar vso družino. Z nami bodo člani Športne zveze Tržič, Urša Sermek iz Sveta zabave, Ana Rebolj pa bo poskrbela, da bodo naši obrazi zažareli v barvah, skratka, dogajanje bo pestro. Dobrodošlico poletavcem bo izrekel župan Občine Tržič, magister Borut Sajovic; Občina Tržič se poteguje za častni naziv Branju prijazna občina, saj se zaveda pomena branja prav za vsakogar.


Oglejte si tudi