Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Člani ZŠAM Tržič na domskem sejmu

Člani ZŠAM Tržič smo se tudi v letošnjem letu udeležil "domskega sejma" v Domu Petra Uzarja, ki je bil organiziran in izveden 5. oktobra 2018.
Vsem prisotnim smo predstavili svojo dejavnost,  aktivnosti v času pravkar aktualne nacionalne preventivne akcije pešci, pod sloganom »Bodi viden – bodi previden«. Na ogled smo postavili tudi aktualno akcijsko gradivo, izvode Prometno varnostnega vestnika, podelili odsevne trakove in na palice, bergle in hojce, nalepili samolepilne odsevne trakove.    

Napovedali smo tudi kratko predavanje o starejših pešcih v prometu in vodeno hojo v bližnji okolici doma.

 

Svojo napoved smo udejanili  6. oktobra 2018, ko smo po krajšem predavanju zapustili prostore Doma Petra Uzarja in se organizirano napotili proti trgovskemu delu naselja Bistrica pri Tržiču. Poleg tega, da smo prostovoljci ZŠAM zagotavljali varnost na ocenjeni najbolj varni poti za udeležence pohoda, smo zaznali tudi vrsto arhitektonskih ovir in to celo na pred kratkim prenovljeni cestni infrastrukturi. Kljub slednji ugotovitvi, smo se brez posebnih težav, polni energije in dobre volje vrnili na izhodišče. To velja tako za udeležence dogodka kot tudi prostovoljce ZŠAM.

 

AKTIVNI ZA VARNOST V PROMETU !       

Oglejte si tudi